In 4 jaar tijd is het MisterFly Team uitgegroeid van een dozijn liefhebbers tot meer dan 200! En de grote familie reproduceert als konijnen. 

Maar wie zijn wij? Reiswerkers die op zoek zijn naar innovatie? Miami Experts" in freestyle modus, gedrogeerd in een goed humeur? Visionairs op het gebied van toerisme die willen bieden wat het beste voldoet aan de verwachtingen van reizigers? 

Nou, dat is allemaal onderdeel van ons DNA. Doe altijd ons best zodat onze klanten de glimlach van de 1ste tot de laatste klik!

De Master Minds :

De ene is een fan van marathons (ten voordele van de vereniging "Imagine For Margo"), de andere is een poker aas. Na twee decennia lang Look Voyages geleid te hebben, besloten de 2 koelste eindbazen van de reis, hun eigen start-up te starten, om MisterFly te creëren. Een bedrijf dat in slechts 3 jaar alle successen verslaat en klaarstaat om alle uitdagingen aan te gaan en de grootste specialist te worden in online reisboeking. Het zijn het hoofd en de benen van MisterFly.

Nicolas Directeur {{'pages.whoarewe.desti' | i18next }} de wereld!
Carlos Vice directeur {{'pages.whoarewe.desti' | i18next }} Vegas Baby!

International Team :

Met ons, geen Google Trad, hebben we te maken met echte mensen die Spaans, Italiaans, Nederlands spreken..., om ons te helpen het merk te implanteren buiten de grenzen van Frankrijk. Hun rol is waardevol omdat hun kennis van de verschillende markten en hun specifieke kenmerken ons echte toegevoegde waarde geeft en ons in staat stelt om onze "huis"-waarden te behouden. Het zijn MisterFly's transhumance (of verlangen om te ontsnappen).

Grégory Country Manager Italy {{'pages.whoarewe.desti' | i18next }} Sardinië
Denis Country Manager Belux {{'pages.whoarewe.desti' | i18next }} French Riviera

In 4 jaar tijd heeft MisterFly zich opgenomen in de Top 5 van online reisbureaus in Frankrijk, met een schone, eenvoudige en innovatieve site zonder reclame, en een overvloed aan exclusieve diensten. MisterFly heeft al meer dan 1 miljoen passagiers gereisd dankzij de echte competitiviteit van zijn lucht- en hoteltarieven, heeft verschillende prestigieuze trofeeën gewonnen en is een partner van vente-privee.com, Bazarchic, Cdiscount Voyages, Parijs Aéroport en Aéroport Nice Côte d'Azur. MisterFly wil graag uitbreiden in Europa en is al aanwezig in Spanje en België. Andere landen zullen in de loop van het jaar zeer snel volgen. Dank aan u!